liput
 

Vauvauinti on ensimmäisiä koko perheen yhteisiä harrastuksia. Valokuvat tallentavat lapsen ikimuistoiset uintihetket, joita on mukava muistella myöhemminkin. Valokuvat kuvaamme etukäteen sovittuina ajankohtina laadukkaalla kalustolla ohjattujen vauvauintikertojen yhteydessä.
 

 

 Alla joitakin esimerkkikuviamme vauva- ja naperouinneista eri uintipaikoilta. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana. 

 Uimareiden ei tarvitse ilmoittautua valokuvaukseen etukäteen, sillä kuvaamme kaikki kuviin haluavat uimarit kuvauspäivänä. Valokuvat julkaistaan Web-kauppa -osiossamme noin viikon kuluessa kuvauksesta.

Galleriat ovat suojattuja ja ainoastaan uintikerralle osallistuneet asiakkaat pääsevät katsomaan omia kuviaan. Kuvien katseluun tarvittavan linkin lähetämme suoraan sähköpostiinne, kun kuvat ovat nähtävillä sivuillamme. Valokuville ei ole minkäänlaista osto- tai tilauspakkoa. Vanhemmat lapsineen voivat osallistua kuvaukseen, käydä katsomassa kuvia suojatussa galleriassamme ja tilata niitä halutessaan. Kuvat ovat siis nähtävisssä etukäteen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tilatut paperikuvat toimitetaan postitse. Myös digikuvat kuuluvat valikoimaamme ja ne voit ladata suoraan kotikoneellesi kuvat tilattuasi. Kuvat maksetaan verkkokauppamme kautta yleisimpien pankkien verkkomaksulla tai laskulla.